Loading...

DENTALNA FOTOGRAFIJA

Slika govori tisuću riječi. Digitalne fotografije vašeg osmijeha, zubi i izraza lica, pomoći će nam da upoznamo sve ključne parametre vašeg sadašnjeg osmijeha, na kojima ćemo uz vašu pomoć kreirati novi, bolji i ljepši.

DIGITALNI DIZAJN OSMIJEHA

Vašeg osmijeha i zubi, kako u mikro tako u makro formatu, a sve u cilju optimalnog upoznavanja parametara i njihove funkcije i estetike u cjelokupnom kontekstu vašeg osmijeha.

MOCK – UP

Vaš doktor dentalne medicine će uz pomoć privremenog materijala oblikovati vaše nove zube upravo onako kako ste to zajednički dogovorili i zamislili. Time se dobiva željeni oblik zuba, mogu se eventualno zatvarati neželjeni međuzubni prostori te simulirati idealni odnos između crte desni i zuba. Na tako oblikovane zube uzima se silikonski otisak iz kojeg će tehničar već istoga dana pripremiti vaš probni osmijeh u vosku. Taj probni osmijeh može biti i vaš konačni osmijeh, ako ste njime u potpunosti zadovoljni, ili samo model na kojem će se još poraditi.

BRUŠENJE

Nakon što s vašim doktorom dentalne medicine odaberete oblik, dužinu i boju vašeg novog osmijeha, a sve uz pomoć 3D softwarea, vaši će se zubi minimalno invazivno izbrusiti kako bi se pripremili za definitivno skeniranje.

MINIMALNO INVAZIVNI POSTUPCI BRUŠENJA

Preparaciji zuba pristupamo iznimno oprezno i uz maksimalnu poštedu zuba, provodeći minimalno invazivne protetske protokole (MIPP). Osim što ti protokoli predviđaju korištenje optičkih pomagala - kirurških lupa koje su u našim poliklinikama standard, naši doktori dentalne medicine na raspolaganju imaju i Zeissov Pro Ergo dentalni mikroskop uz čiju pomoć možemo besprijekorno obrusiti i pripremiti zub za završno skeniranje za gotov rad.

SKENIRANJE

Fizičko uzimanje otiska korištenjem otisne mase stvar je prošlosti. Poliklinike Rident prate tehničku evoluciju u dentalnoj medicini. Uz pomoć Trios 3SHAPE digitalnog skenera, vaš će doktor dentalne medicine u samo nekoliko minuta potpuno bezbolno snimiti izbrušene zube i njihovu digitalnu projekciju poslati u dentalni laboratorij na izradu definitivnih protetskih nadomjestaka. Zajedno s vašim doktorom, odlučit ćete koji materijal će se koristiti za izradu vašeg gotovog rada: e.max ili press keramika, cirkon oksid keramika ili klasična keramika.

FINALIZIRANJE RADA

Konačno je došao i dugo željeni trenutak za vaš novi, skladni osmijeh pun samopouzdanja, koji nigdje neće ostati neprimijećen! Nasmiješite se, život je uistinu tako lijep kako vam se na samom početku činio.